maanantai 23. heinäkuuta 2018

Esittelyssä Kodan pennut ja Kelmi

Huhtikuun astutusurakka tuotti tulosta ja kesäkuun 18. päivä maailmaan syntyi kuusi pientä collievauvaa. Pennut syntyivät Scottail -kenneliin ja niiden emä on ihana Riesa (Dispiritos Choicy De Rose) ja isänä kukas muukaan kuin maailman paras Koda. Pennut syntyivät odotettua aiemmin, kasvattaja odotti niistä juhannusvauvoja, mutta tyypit ovat selvästi jo syntymästä asti aika vauhdikasta jengiä, syntyivät viitisen päivää etuajassa ja vielä melkoisen nopeasti. Pennut olivat kuitenkin alusta asti hyvinvoivia ja tomeria, ja sellaisina ovat pysyneet läpi helteisen heinäkuunkin.

Pääsin itse ensimmäistä kertaa katsomaan vauveleita vasta eilen ja rakastuin kyllä täysin. Aivan älyttömän reippaita, uteliaita ja avoimia tapauksia kaikki, olivat kaikki heti innoissaan katsomassa, mitä tyyppejä tänne oikein tuli ja kiipesivät syliin pusuttelemaan. Vein tuliaiseksi pennuille PK SM -kisoista ostamani lelun ja vuorotellen kävivät pennut sitä ihmettelemässä ja muutama pentu innostui jo tapporavistuksiinkin. Kokeilin vähän saalisleikkiä lelun avulla ja kovasti pienet yrittivät ja innostuivat, mutta ihan täysin ei vielä silmän ja raajojen yhteispeli ollut hallussa :'D Kovasti teroittivat myös jo naskalihampaitaan milloin viattomien ihmisen varpaisiin, milloin tuolin jalkaan, lisäksi kengännauhoja oli ihana pureskella ja kenkiä raahata pitkin terassia.

Yksi pennuista vei kuitenkin sydämeni ensisilmäyksellä hieman muita enemmän, johtuneeko siitä, että pentu muistuttaa kovasti ilmeeltään Kodaa, vaiko siitä, että se kovasti taisteli saadakseen mun jalkaterän irti mun nilkasta. Kuitenkin tämä pieni Kelmi muuttaa meille kahden viikon päästä Kodan kaveriksi arkeen ja mulle toiseksi harrastuskaveriksi.

Varoitus: luvassa paljon pentusaastetta <3


Pennun tuoksuisin terveisin,

Kiira & asiasta toistaiseksi autuaan tietämätön isäkoira Koda

13 kommenttia:

 1. Onnea uudesta tulevasta pennusta. Hieno nimi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, mikäs sen paremmin Riesan pojalle nimeksi sopisi :D

   Poista
 2. Onnea ylisöpöistä puupeista! ❤️ Ja kiitos varoituksesta, voin lopettaakin blogin seuraamisen seuraavan puolen vuoden ajaksi eikunsiis... (todellisuudessa seuraan extratahdilla pentukuumeissani) :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloisia <3 Onnea tulevasta pennusta! :) ja kiitos pentukuumeen pahentamisesta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! <3 ja ole hyvä, ilo on täysin mun puolella ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. <3 <3 pienen pieni ja hurrrja Kelmi! Jännittäää!

   Poista
 5. Mikä ihana pikku-Kelmi ja niin hauska nimi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkään mä sitä nimeä pyörittelin, halusin K:lla alkavan ja jonkun, mikä sopisi Riesan pennulle. Kelmi alkoi sitten tuntua vaihtoehdoista sopivimmalta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)