maanantai 11. joulukuuta 2017

Luukku 11: kymmenen faktaa Kodasta

 1. Koda makaisi sängyllä oikeastaan vaan märkänä ja kurasena, mahtavaa.
 2. Koda on epäileväinen kaikkea uutta ruokaa (myös herkkuja) kohtaan ja uudet maut täytyy käyttää lattian kautta ennen syömistä. Koemaistatuksen jälkeen ne kyllä uppoaa. 
 3. Koda vaatii raikasta vettä. Mun istuessa keittiön pöydän ääressä, se käy juomakupilla haistamassa vettä, peruuttaa pari askelta ja jää tuijottamaan kuppia. Jos en ymmärrä vinkkiä, se saattaa kipittää makuuhuoneeseen ja juoda mun yöpöydällä olevasta lasista. 
 4. Koda on aamu-uninen, se ei ikinä herätä mua ja mun herätessä se siirtyy olohuoneen perimmäiseen nurkkaan jatkamaan unia. Vanhempien luona vieraillessa se kyllä aamuyöstä käy vuorotellen tuijottamassa lähietäisyydeltä kaikkia muita, mut mä saan nukkua sielläkin rauhassa. 
 5. Koda juoksee aina keittiöön, kun avaan mikron oven, enkä todellakaan tiedä, mistä tää tapa on sille tullut ja miten mä olen tätä käytöstä muka vahvistanut. Eipä tuo haittaa, mutta outoa.
 6. Huomaan useimmiten puhelimeni soimisen siitä, että Koda juoksee täysiä mun puhelimen luokse. Tämänkään opitun tavan syntymekanismista mulla ei ole pienintäkään käsitystä. 
 7. Koda tykkää uida, mutta hyppää lenkillä kaikkien vesilätäköiden yli ja treenatessa perusasentoon istuminen lätäkön kohdalla on aika vastenmielistä.
 8. Koda ei tuhonnut pentuna oikeastaan mitään yksin ollessaan. Kerran oli erehdyksissään pureskellut yhdestä lattialle jättämästäni kirjekuoresta kulman pois, mutta kyseessä oli Kennelliiton jäsenmaksu, joten tämä sallittakoon. 
 9. Koda nyrpistää usein puikkonokkaansa ruokakupilla, jos ruoka tulee ilmaiseksi, mutta pyydäpä tekemään temppu tai kaksi, niin ruoka syödään vauhdilla ja kuppi nuollaan kiiltävän puhtaaksi.
 10. Koda fanittaa Antti Tuiskua, erityisesti Keinutaan on sen mieleen. Aivan sama kuinka syvässä unessa se on, kun pistetään Tuiskua soimaan, niin kyllä muuten herää. Eikä autossa voi käydä maahan niin kauan kuin Antti Tuisku soi. 


Mitä hassuja tai outoja tapoja sun koiralla on? :) 

Kiira ja Koda

1 kommentti:

 1. Ihana Koda <3 meilläkin juostaan puhelimen luo kun se soi. Jos yöllä tulee hätä, Hippu tulee mun puolelle sänkyä ja tuijottaa tai tökkii kuonollaan. Myös tietyt esitykset on aina kun tulen kotiin, luut ja lelut täytyy esittää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)