sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Luukku 10: vuoden parhaat kuvat


Vuoden aikana kamera on kulkenut tiiviisti mukana niin harrastuksissa, retkeillessä kuin lomaillessakin ja kuvia on kertynyt useampi tuhat täyttämään koneen kovalevyä. Kävin vuoden ikimuistoisimpia kuvia läpi ja valitsin teille kymmenen viisitoista omaa suosikkiani. Tosiaan tarkoitus oli oli valita top kymppi, mutta hyviä, tunnelmallisia, hauskoja ja rakkaita kuvia oli vain liikaa, joten otin oikeuden kasvattaa määrää viiteentoista. Valinta oli silti erittäin vaikea, mutta lopulta viidentoista lempparin joukkoon tiensä raivasi seuraavat kuvat:

1. Vuoden rennoin 
2. Vuoden retkikuva
3. Vuoden nassu
4. Vuoden harrastuskuva

5. Vuoden kaverikuva
6. Vuoden tunnelmallisin
7. Vuoden yhteiskuva (© Jenny Piittinen)
8. Vuoden leikkisin
9. Vuoden söpöin
10. Vuoden pönötys
11. Vuoden onnellisin
12. Vuoden tilannekuva
13. Vuoden rauhoittavin
14. Vuoden pose
15. Vuoden upein

Yritin valita monipuolisesti tunnelmaltaan mahdollisimman erilaisia kuvia. Mikä kuvista oli sun suosikki? :) 


Kiira & Koda

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kakkonen on kyllä suosikki, Patvinsuo on vaan niiin kaunis tausta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Patvinsuo teki kyllä vaikutuksen <3 täytyisi päästä uudelleenkin, mutta toisaalta on niiin paljon vielä Suomen upeita paikkoja näkemättäkin!

   Poista
 2. Oli kyllä vaikea valita suosikkia. Tosi upeita kuvia :) nelonen oma lemppari, kivat värit ja tuollaista lammaspaimennuksen pitäisikin olla, aurinkoa, kesäpäivä ja rauhallinen koira. Meillä paimennukseen tuntuu aina sisältyvän kuraa, kakkaa, kylmyyttä ja vesi/räntäsadetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä onnistunut otos paimennuksesta! Meillä sattui tuuri, oli sellainen Suomen kesälle tyypillinen ilma, ensin paistoi aurinko ja seuraavassa hetkessä satoi kaatamalla, meidän vuoroilla sattui aina paistamaan :'D

   Poista
 3. Vuoden upein on kyllä todella upea! Tykkäsin myös vuoden söpöin ja vuoden onnellisin kuvista :)

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman hienoja kuvia kaikki! Valitsin kuutosen, missä Koda seisoo tyylikkäästi rantakivellä. Tunnelmallisin on hyvä nimi kuvalle, joka on vielä teknisesti upea. Salaman avulla Koda näkyy hyvin, vaikka kuva onkin vastavaloon otettu.
  Hyvää Joulua kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siitä tuli onnistunut kuva kyllä, vaikka olosuhteet vähän hankalat valon kanssa ja kuvakulmaakin hieman hankala säätää ilman, että itse kastui :D Ihanaa joulua teillekin!

   Poista
 5. Voi kuinka ihania, kaikki kuvista! Vuoden söpöin, leikkisin, onnellisin ja pose nousee ehkä lemppareiksi. Sun pitäisi opettaa muakin ottamaan kuvia koirista. Mun koirakuvat on melkein aina samanlaisia ja tuntuu ettei vaihtelua tule ollenkaan.

  Mutta upeita kuvia kerrassaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tekemällä oppii! Kokeile rohkeesti eri kuvakulmia, opeta koiraa olemaan eri asennoissa ja malttamaan paikallaan kuvien oton ajan. Ja opettele myös käsittelemään kuvia monipuolisesti, moni näistä kuvista olisi aika paljon vaatimattomampi ilman Lightroomin kautta kierrättämistä, eikä mun kuvankäsittelytaidot mitään huikeita ole :D

   Poista
 6. 6. ja 15. mun lemppareita :D tottatoki minunkin ottama on hieno ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)