perjantai 1. joulukuuta 2017

Luukku 1: joulukalenterin avaus

Tervetuloa Pehkon Elämää joulukalenteriin! Uusi, jouluisempi ulkoasu ilahduttaa teitä joulun pyhiin asti. Lisäksi joka päivä jouluaattoon asti aukeaa uusi luukku joulukalenterista. Luukkujen takaa paljastuu enemmän tai vähemmän jouluisia postauksia.

Joulun henkeen kuuluu tietysti osin toivomusten esittäminen, joten nyt jos sulla on mielessä joku hyvä postausidea joulukalenteriin tai aihe, mistä toivoisit mun kirjoittavan, kommentoi alle! Toteutan postaustoiveita parhaani mukaan joko osana joulukalenteria tai mahdollisesti myöhemmin.

Yhtenä postauksena tulossa esittelyyn muutamia mun suosikkeja koirablogien maailmasta, joten nyt on hyvä tilaisuus mainostaa vähän sitä omaa koira-aiheista blogia, jos vaikka löytäisin pari uuttakin suosikkia esiteltäväksi. Eli linkitä oma koirablogisi tai oma suosikkisi alle! Ainoana vaatimuksena tosiaan, että blogi suurimmalti osin käsittelee koiran kanssa tekemistä.

Ihanaa joulun odotusta!Kiira & Koda

9 kommenttia:

 1. Kiva ulkoasu! :)

  http://lobsteri.blogspot.fi/
  Meidän blogi joka pääasiallisesti käsittelee erilaisia treenejä mutta myös arjesta tulee kirjoiteltua. Päähenkilönä seikkailee vajaa 3v hollanninpaimenkoira Louhi.

  VastaaPoista
 2. Joulukalenteri 😍 Mahtavaa, ajattelin blogijoulukalenterien olevan jo kuoleva luonnonvara!

  viimakoiruus.blogspot.fi
  Aksaa, tokoa, doboa, nose workia. Kirjoittelen treeneistä, käsitöistä ja vähän kaikesta koira-aiheisesta, valokuvaan. Kertoo 2v paimenmix Viimasta.

  VastaaPoista
 3. Kiva ja jouluinen ulkoasu, mielellään luetaan teidän joulukalenteria :)

  VastaaPoista
 4. pollenkirjakarsina.blogspot.fi
  /Pörheää Menoa

  Aiemmin mielsin blogini hevosblogiksi, mutta nykyään blogi aikalailla painottuu kahden nuoren metsästyskoiran elämään.

  VastaaPoista
 5. https://teamvallattomat.blogspot.fi/

  Kaksi suomenlapinkoiraa harrastustensa ja arjen parissa, vähemmällä osuudella mukana toisinaan on myös jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 6. Oma blogi: https://lenniplusvilppu.blogspot.fi/

  Pääasiassa aussien ja tollerin harrastuksia, mutta muutakin juttua löytyy :)

  VastaaPoista
 7. http://worldofkoda.blogspot.fi/

  Päätähtenä 9kk vanha bordercollie jonka elämään kuuluu harrastukset laidasta laitaan ja kaikki muu kiva, blogissa pyörii myös joulukalenteri tällä hetkellä <3

  VastaaPoista
 8. http://unelmanelma.blogspot.fi/

  Blogini kertoo minun koiraharrastuksestani ensimmäisen oman koirani kanssa. Päätähtenä tammikuussa vuoden täyttävä shetlanninlammaskoiranarttu Nelma.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)