maanantai 26. kesäkuuta 2017

Meidän juhannus

Serkkuni kutsui meidät juhannuksen viettoon heidän mökilleen saareen, meren rantaan. Saari, missä heillä on mökki, on samainen saari, missä äitini on lapsena asunut ja missä olen itse lapsena muutaman juhannuksen viettänyt. Erittäin iloisena otettiin siis Kodan kanssa kutsu vastaan ja torstaina mun töiden jälkeen hypättiin Kodan kanssa autoon suuntana Pyhtää. Keskikesän juhlaa vietettiin syöden, juoden, saunoen, uiden (vain Koda), kahden joutsenkoiraan tappelua katsellen, yhden (tai oikeasti kahden) onnettoman greyhoundin jalkaa paikkaillen, koirakavereiden kanssa riehuen ja rentoutuen. Koda todella nautti täysin siemauksin muutaman päivän lomasta, tyttökavereista ja siitä, että sai olla lähes koko ajan vapaana ulkona.

Tässä kuvien muodossa meidän juhannus:
Kiira & Koda

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä hyvät puitteet juhannukselle tänä vuonna, ja sääkin oli paljon odotettua parempi!

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia - tykkäsin erityisesti kuvasta, jossa Koda on "hämähäkkikeinussa" :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja näyttää juuri sellaiselta juhannukselta jonka olisin itsekin halunnut viettää. Ihan vaan kotona oltiin, en ole itse mikään juhlijatyyppi. Kuvista suosikkini ovat lentävät koirat ja Koda keinussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en kovin usein juhli, tämä oli kyllä meille oikein mieluinen tapa viettää juhannusta! Ja kiitos, pian kuvanoton jälkeen greyhound olikin sitten jo jalka paketissa :/

   Poista
 4. Ihania, iloisia, kesäisiä kuvia! :) Teillä on näyttänyt olevan huippujuhannus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä aivan ihanaa ja rentouttavaa! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)