maanantai 15. toukokuuta 2017

Lahden RN 14.5

Lauantaina paimennuksen jälkeen alettiin sitten puunaamaan Kodaa kehäkuntoon ja sunnuntaina suunnattiin kohti Lahtea. Jokimaan ravikeskuksessa järjestetyssä ryhmänäyttelyssä pitkäkarvaisilla collieilla oli tuomarina Rainer Vuorinen. Lähdin näyttelyyn aika avoimin mielin, sen kummempia odottamatta tai olettamatta, varautuneena vähän kaikkeen. Eikä mua tällä kertaa enää niin kauheesti jännittänytkään, ainakaan enää kehässä, aamulla kyllä voin vähän pahoin.Kodan vuoro oli toisena nuorten luokassa ja Rainer sanoi heti alkuun, että sen verran mielenkiintoinen uros, että täytyypä illalla vilkaista luettelosta, kuka onkaan kyseessä ja mitä koiria löytyy taustalta. Tämä ehkä herätti vähän mun intoa, mutta lopulta kuitenkin tuloksena oli meille Erittäin Hyvä ja nuorten luokan toinen sija. Lopulta Rainer antoi vain muutamalle urokselle Erinomaisen ja vain yksi sai SA:n, tiukka linja siis.

Kodan arvostelu ei yllättänyt, kaikki asiat ovat kyllä sellaisia, jotka lähes kaikki allekirjoitan. Arvostelu kuului näin:

Kookas nuori koira, joka saisi olla rungoltaan lyhyempi. Erittäin voimakas pään kiila, syvä kallo. Hyvät korvat. Vahva luusto. Hyvät kulmaukset. Korkealle kiinnittynyt ja korkealla kannettu häntä. Hyvät liikkeet. Hyvä karva.Kuvien © Tea Lemmetyinen

Seuraavana vuorossa Tuusniemen ryhmänäyttely heinäkuun alussa. Sitä ennen keskitytään treenaamaan toi häntä alas... Kun Koda osaa sitä kantaa kauniistikin!


Kiira & Koda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)