perjantai 17. maaliskuuta 2017

Väsynyttä treenailua

Kävin sunnuntaina hakemassa Kodan takaisin kotiin hoitopaikastaan. Koda oli siis viikkoa aiemmin tullut Liettuasta serkkuni kyydillä takaisin Suomeen ja viety suoraan tädilleni viikoksi hoitoon. Tätini kertoi Kodan olleen oikein reipas ja iloinen, nukkuneen yöt hyvin ollen heti aamulla täysillä liikenteessä ja paimentaneen tätiä ja hänen miestään kaiket päivät. Eli rankkaa oli ollut, vaikka Koda osasi esittää todella reipasta. Innokkaana poitsu tuli tietty moikkaamaan mua, mutta mun istahdettua tätini pöydän ääreen se nukahti mun jalkojen juureen sekunneissa.

Väsyneellä meiningillä ollaan menty myös alkuviikko. Koda on nukkunut paljon, ollut tavallista tympeämpi ilme naamallaan ja esimerkiksi heti lenkiltä tultua hakeutunut olohuoneeseen puoliksi nojatuolin alle nukkumaan. Hyvä, että edes nyt osaa levätä!


Keskiviikkona käytiin kuitenkin treenailemassa hallilla. Vähän turhan aikaisin intoilin, olisi pitänyt antaa pojalle vielä aikaa palautua. Ja täytyy kyllä myöntää, ettei itselläkään ollut mielentila optimaalisin Kodan lievälle apaattisuudelle. Väsymyksen lisäksi hallilla oli tainnut treenailla joku ihana, tuoksuva tyttö ennen meitä ja tyttöpöpöt häiritsivät pahasti Kodan keskittymistä. Paikoin Kodan leuka ihan kunnolla väpättikin tuoksujen käydessä sopivasti pitkään nokkaan. Harmi sinänsä, kun olisi ollut hyvä tilaisuus tällaiseen häiriötreeniin, mutta väsymykseen yhdistettynä se oli Kodalle vähän liikaa.

Saatiin kuitenkin muutamia ihan kivoja, pitkiäkin seuruupätkiä, vaikka jouduin puheella paljon muistuttelemaan Kodaa meneillään olevasta tehtävästä ja Koda käännöksissä on vielä aika paljon jäljessä. Harjoiteltiin myös alustalle rauhoittumista ja taukoasennon opettelua. Taukoasennoksi yritän opettaa makuun pää maassa. Tehtiin lisäksi kapuloilla kahden "lelun" noutoa ja vähän huonolla menestyksellä tasapainoiltiin tasapainotyynyllä. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ton tasapainotyynyilyn ja muun takapäätreenin kanssa. Yritin myös hallilla vahvistaa Kodan perusasentoon tuloa, mutta tää "sivu" -käsky oli Kodalle yhtäkkiä täyttä hepreaa. Koda vain tuijotti mua hölmistyneenä ja vähän kyllästynyt ilme naamallaan. Hölmö. Tehtiinkin sitten loppuaika vaan kaikkee kivaa ja Kodalle helppoa.


Keskiviikosta viisastuneena jätettiin eilisen päivän tottistreenit väliin ja käytiin sen sijaan juoksemassa aurinkoisessa säässä. Olipa ihana kevät! Tänään vielä lepäillään ja huomenna sitten möllitokokisoihin, mikäli Koda aamusta on jo paremmalla fiiliksellä.


Kiira & Koda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)