keskiviikko 22. helmikuuta 2017

OnniDog -innostus!

Päätin viime syksynä muiden OnniDog -leirin postauksia lukiessani ja kuvia katsellessani, että tänne mä haluan ensi vuonna päästä Kodan kanssa. Eilen puolilta päivin paljastettiin ennakkoilmoittautuneille leirin aikataulut ja sitova ilmottautuminen aukesi. Olin heti klo 12 koulussa puhelin kädessä, esitiedot valmiiksi kirjoitettuna puhelimen muistiinpanoihin, jotta ne olisi helppo kopioida ilmoittautumisviestiin, OnniDogin sivuilta olin luntannut jo paljastetut aikataulut, mielenkiintoiset luennoitsijat ja höpissyt niistä ärsyttävyyteen asti kaikille opiskelukavereille. Ja oli OnniDog juuri myös postannut kuvan viime vuoden aikatauluista, josta sai vähän vihiä, mitä kaikkea tänäkin vuonna tiedossa. Ehkä pientä ylireagointia, mutta piti päästä tiettyihin huippukoulutuksiin!


Koska koiraleiri järjestetään syyskuussa, olen jo palaillut kesälomalta kouluun ja arkipäivät menee opiskellessa, ilmoittauduin leirille vain viikonlopuksi. Sain juuri vahvistusviestin ilmoittautumisesta ja mahduin kaikille luennoille ja koulutuksiin, joihin alunperin ilmoittauduinkin. Paljon jäi kuitenkin mielenkiintoisia lajeja meidän aikataulujen ulkopuolelle, kahdessa päivässä ei vain ehdi kaikkea! Kickbike ja koiratanssi olisi esimerkiksi ollut tällaisia lajeja, jotka eivät listalle mahtuneet, mutta joita olisi ollut ihana päästä kokeilemaan. Meidän (toivottavasti) tulevaisuuden kisalajit vepe, haku ja toko veivät tällä kertaa ainakin voiton! Paljon mielenkiintoista ja opettavaista tulossa siis syyskuussa ja ihanaa, viikonloppu täynnä koiria ja koiraihmisiä!

Jos et ennakkoilmoittautunut, varsinainen ilmoittautuminen alkaa 28.2, muista olla koneen ääressä ja varata kivoimmat koulutukset nopeasti! Syyskuussa nähdään Himoksella! Miten mä jaksan oottaa sinne asti??

Koda olisi toivonut jalkapallotuntia

Ootko  tulossa OnniDog -leirille? Olitko viime vuonna paikalla? Saitko tänä vuonna kaiken haluamasi mahtumaan aikatauluihin ja pääsitkö haluamiisi koulutuksiin?

Kiira & Koda

6 kommenttia:

 1. En ole ennen kuullut OnniDog -leiristä. Toisaalta olen niin ihmiskammoinen, että ehkä se ei edes olisi minun paikkani. Ihanan näköinen collie! Ja upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Koda osaa joskus esiintyä kuvissa myös edukseen :D Ehkä tosiaan OnniDog ei ole oikea paikka, jos ei viihdy ihmishälinässä :/ Onneksi löytyy monta muuta tapaa harrastaa koiran kanssa!

   Poista
 2. Me oltiin pari vuotta sitten ja viime vuonnakin jo ilmoittauduin ennakkoon, mutta jouduin osallistumisen perumaan muiden aikataulullisten ongelmien vuoksi.. Tänä vuonna ei ole tullut ilmoittauduttua, ja tuskin tänä vuonna nyt sitten lähdetäänkään.. Kesälle jo "liian paljon" menoja, joten jostain pitää tinkiä. Itse tykkäsin kyllä leiristä :) Hurjasti kivoja lajeja kokeiltavana ja pätevät kouluttajat. Muutamalla luennollakin kävin. Mun blogista itseasiassa löytyykin jokaiselle päivälle oma postauksensa, alkaen tästä; http://frihetawa.blogspot.fi/2015/09/kohti-onnidog15-leiria.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Pelkkää hyvää olen kyllä kuullut aiemmilta vuosilta! Täytyy kurkkailla noi sunkin postaukset läpi, kun en ole tainnut lukea kuin viime syksyn leiristä! Ja tosiaan vuodessa on liian vähän viikonloppuja! Itelläkin pikkuhiljaa alkaa olla täynnä melkein jokainen viikonloppu tuonne syyskuun puoleen väliin asti... ja asiaan kuuluvasti tietty lähes kaikki jotain koira-aiheista :'D

   Poista
 3. Halusin viime vuonna mennä ja tänäkin vuonna kiinnostais, mutta ei millään pysty näin aikaisin sopimaan mitään sitovaa. Ja viime vuonna kun katselin tarjontaa myöhemmin, kun aikataulut oli jo enemmän selvillä, kaikki mielenkiintoinen oli jo täynnä. :/ Mut ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ilmoittautuminen on tosiaan kyllä aikasin! Toki löytyy sitte hyvin vapaita mökkejä yms, mutta silti tosi ajoissa :/ Ja tänäkin vuonna suosituimmat koulutukset täyttyivät jo vartissa... ei jää kovinkaan paljoa aikaa miettiä ja pohtia.

   Poista

Kiitos kommentista! :)