keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Pakkaspäivän uintireissu

Tänään meillä oli upean pakkaspäivän kunniaksi ohjelmassa uimalareissu. Tällä kertaa uintiaika oli varattu Nokian uimalaan ja ensimmäistä kertaa Koda polski ilman uittajaa. Viimeksi ollaan käyty Nokialla keväällä, kun Koda aloitti siellä uimarin uransa pentu-uimakoulussa. Olikin tosi mukava pitkästä aikaa käydä täällä ja oli mahtavaa, kun pentukurssilla meillä ollut uittaja, Anu, muisti Kodan ja kehui, miten hyvin Koda on uimarina kehittynyt ja miten hieno mies siitä on kasvanut!

Ja ai että kun Koda oikeesti ui hyvin! Eka kerta ilman uittajaa ja ei sitä kyllä selvästi mihinkään tarvitakaan. Pieni epäröinti alkuun, mutta kerran kun sai turkin kokonaan kasteltua, niin vesipeto oli herännyt. Koda haki köyttä, palloa, vinkulelua ja jahtasi Ke-Hua ympäri allasta. Välillä harjoiteltiin pikkaisen kieppejä, käytiin rampilla puuskuttamassa ja komeella loikalla takaisin altaaseen. Pääsääntöisesti Koda ui tosi rauhalliseen tahtiin ja saattoi uintiliivien varassa hetken vaan kellutellakin. Vauhtiakin tarvittaessa kuitenkin löytyy, esimerkiksi tuon Ke-Hun perässä se porskutti eteenpäin kuin mikäkin perämoottori ja vetäisi innoissaan pari kertaa vettä henkeensä.

Kameralla oli hieman rankkaa ulkona paukkuvan pakkasen ja uimalan todella kostean ilman kanssa, mutta muutaman ihan ok kuvan sain lopuksi napattua.

Tampereen koirauinti
Polskista, vauhdilla altaaseen

Tampereen koirauinti
Koda on kyllä uidessa aina niin tympääntyneen näkönen

Tampereen koirauinti

Tampereen koirauinti
Rampilla kuitenkin aina innokkaana odottaa, josko jonkun lelun vielä voisin altaaseen heittää noudettavaksi


Kiira & Koda

2 kommenttia:

  1. Ihana Koda! Louna tulee sitte ens kerralla kaveriks, autoillakin on vaikeuksia pakkasen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Koda varmasti arvostaa tyttöseuraa! Ens viikolla ei varmaan ehitä, mut seuraavalle vois sopia uintitreffit? :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)