tiistai 3. tammikuuta 2017

My Day 2.1.2017

Pistin eilen kuvaten GoProlla meidän päivää. Mulla oli töissä iltavuoro, mutta aamupäivä oltiin aika reippaita. Videosta tuli suht pitkä, mutta onhan siinä toisaalta tiivistetty aika monen tunnin aktiviteetit. Yritin tehdä videosta mahdollisimman rehellisen ja meidän näköisen, nauttikaahan!


Tää oli meidän eka My Day -video, joten kertokaa ihmeessä mielipiteitä ja kertokaa myös jos joku meidän päivässä pisti silmään. Itse kiinnitin erityisesti positiivista huomiota tuohon rallytokosta kuvattuun videoon, vaikka me molemmat tehdään ihan mitä sattuu niin Kodan häntä heiluu lähes koko ajan ja se näyttää tosi iloiselta! Yleensä sitä itse keskittyy vain siihen muuhun tekemiseen, eikä ehdi katsoa, miltä koira yleisesti ottaen vaikuttaa.

Entä mitä te lukijat haluaisitte näissä My Day -videoissa nähdä? Juuri niitä rutiineja ja perushösellystä vai esimerkiksi videota näyttelypäivistä? Tykkään itse laittaa videoihin taustamusiikkia, mutta haluaisitteko mielummin kuunnella pelkästään mun höpötystä? :) jostain syystä toi GoPro ei kunnolla saanut mun ääntä talteen, joten senkin takia paljon taustamusaa.


Kiira & Koda

1 kommentti:

Kiitos kommentista! :)