maanantai 5. joulukuuta 2016

Unelma täydellisestä joulukuvasta

Unelmaksi saattoi jäädäkin... xD


Kiira & Koda

7 kommenttia:

 1. Minulla on myös unelma jouluisesta eläinkuvasta. Tosin sen toteuttaminen tuntuu jokseenkin haastavalta, kun kuvattavia eläimiä ei ole omasta takaa ja viime aikoina aika on ollut kortilla, niin ettei ole ehtinyt juuri toistenkaan eläimiä kuvata (ja valitusvirttä voisi jatkaa kaikkea muuta kuin jouluisella maisemalla vesisateineen, ahtailla ja pimeillä sisätiloilla, jotka eivät sovi tällaisten kuvien ottamiseen jne. :D). Tämän postauksen kuvat ovat kuitenkin jo varsin onnistuneita, ja vaikka eivät täydellisiä vielä olisikaan, niin ainakin ovat oikein potentiaalisia joulukorttikuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja silloin kun olisi ihana ilma niin ei tietenkään ehdi ulos ollenkaan... Mut eipä kai sitä ikinä itse omaan silmään täydellistä kuvaa osaisikaan ottaa :D ja kiitos, kyllä näissä kuvissa ainakin koirien luonteet tulee hyvin esille, sen takia halusinkin ne lukijoiden kanssa jakaa :)

   Poista
 2. Ehkä leveämpi kangas ois ollut hyvä, mutta noin muuten puitteet ainakin näyttivät olevan kohdillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietiskelin, tää kuvaussessio oli vaan sellainen spontaani "välttelen kouluhommia" -projekti, joten pöydällä jo valmiina oleva pöytäliina päätyi taustakankaaksi :D

   Poista
 3. Musta nää on kyllä tosi kivoja ja onnistuneita kuvia, joulukorttimatskua todellakin! Yritin Dinasta ottaa yks päivä sisällä jotain joulukuvia, mutta ei kyllä meinannut millään onnistua, kun sisällä on sen verran pimeää niin kuvista tuli tosi huonolaatuisia ja ei ne kuvat kovin jouluisiakaan olleet :/ Pitäis vissiin lähteä ulos ottamaan kuvia, jos vaan tulis lunta vähän lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ehkä sitä on välillä itselleen liian kriittinen... Lunta kaipailen kyllä minäkin, olisi ihana saada oikein kunnollisia talvisia kuvia.

   Poista
 4. Mustakaan ei yhtään hullumpia ja etenkin tuosta tokasta kuvasta pidän! Jouluinen rekvisiitta sopii, mut sitä ei oo kuitenkaan liikaa, pöytäliinasta on moneen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)