sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Lisää ääntä ja useammin palkkaa

Kun lähinnä itsenäisesti treenailee, kannattaa silloin tällöin videoida omia treenejä. Näin huomaa hyvin, mitä kaikkea parannettavaa omassa suorituksessa on. Perjantaina meillä oli viimeisen kerran tän vuoden puolella hallivuoro varattuna ja kuvasin lähes koko tokoilumme. Videopätkiä katsellessani tajusin, että mä oon lopettanu puhumisen! Koda palkkautuu hyvin kehuilla, mutta jostain syystä en kehu sitä läheskään niin paljon kuin kuvittelin tekeväni. Toki sieltä edelleen silloin tällöin kuuluu "jes", "super" ja "hieno mies". Ehkä palkkaaminen on helpottanut niin paljon, kun Koda on alkanut palkkautumaan nameilla, että olen pikkuhiljaa korvannut kehut ruualla. Kehumiseen saattoi perjantaina ehkä hieman myös vaikuttaa edellisillan lukukauden päättäjäisjuhlat... Joka tapauksessa ei näin. Lisää ääntä treeneihin, se aktivoi Kodaa ja vahvistaa nameja paremmin meidän yhteistyötä.

Tuli otettua pelkkiä tärähtäneitä kuvia...

Toinen asia mihin itse kiinnitin huomiota, on se, miten harvakseltaan esimerkiksi seuruussa palkkaan. Ollaan kuitenkin vasta pari kuukautta seuraamista harjoiteltu, Koda helposti haahuilee ja esimerkiksi vauhdin hidastuessa se unohtuu jonnekin omiin hommiinsa, ja nämä jo ilman häiriötä. Mulle on jotenkin vaikeeta tossa seuruun aikana palkata. Koda on ensinnäkin huono ottamaan nameja kiinni ja toisekseen se tykkää mussuttaa pieniäkin nameja kaikessa rauhassa, joten koen namien antamisen vähän passivoivan sitä itse seuruuta. Annankin namin usein vasta pysähtyessä, mikä nyt ei sitten taas palkkaa Kodaa hyvästä seuraamisesta vaan siitä viereen istumisesta...

Ajattelin, että laitan teille tällä kertaa treenivideon ilman musiikkia, jotta kuulette mun käskyt ja kehut, mut mähän oon niin paljon tuppisuuna, että se siitä ajatuksesta. Alla kuitenkin musiikin kera videomatskua ja tällä kertaa aika pitkä pätkä, kun kamera kävi tosiaan koko treenien ajan.


Tämänkertainen taustamusiikki sopiikin melkein kuin kuono päähän Kodan menoon, hot and cold, yes and no, vaihtaa mielialaansa kuin nainen vaatteita ja välillä meininki on kuin vuoristoradassa. Onnellista kyllä, se on oppinut, että treenihallissa treenataan, ei haistella tai laiskotella, eli ollaan saatu näistä hallivuoroista revittyä kaikki mahdollinen hyöty irti ja mielestäni ollaan päästy paljon eteenpäin. 
Kertokaahan tarkkasilmäiset lukijat, mitä parannettavaa itse löydätte? :) Ja mitä vinkkejä teillä olisi tuohon seuraamisesta palkkaamiseen?


Kiira & Koda

2 kommenttia:

  1. Missä treenihallissa ootte käyny treenailemassa itsenäisesti ja miten paljon on maksanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirakoulu Vuhuun hallilla. Vakkarivuoro maksaa 20€/h, mut sitte arkisin klo 9-17 puoleen hintaan eli kympin tunnilta :) meillä on sit ollu just 16-17 vuoro niin saa tosi halvalla :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)