torstai 29. joulukuuta 2016

Koiranpennun lailla kun leikkii, ei vain ehdi nukkua

Saatiin eilen leikki- ja peltolenkkiseuraksi Daniela ja Ludo. Danielan kanssa ollaan itseasiassa tunnettu jostain yläasteikäisistä asti ja nyt syksyllä nää kaksi collieta ovat sitten saaneet meidät taas uudelleen yhteyksiin. Täällä vanhempien luona majaillessani ehdittiin sitten järkätä valosaan aikaan leikkitreffit, ja Koda ja Ludo tulivat mainiosti toimeen.

Ludo on nyt seitsemän kuukauden ikäinen, joten oli loistava aika tutustuttaa pojat toisiinsa. Ja olivat kyllä samantien samalla aaltopituudella, kirmasivat täysiä pellolla, painivat meidän jaloissa (ja sylissä), hajottivat ojista jäät saadakseen juomavettä ja kävivät Kodan johdattamina lyhyillä tutkimusmatkoillaan metsiköissä. Ludo onnessaan kiskoi Kodaa niskakarvoista ja meinasi silloin tällöin tukehtua karvakasoihin. Koda etsi epätoivoisesti keppejä, yritti saada Ludon jahtaamaan itseään ja Ludon kiskoessa karvoista heittäytyi selälleen valmiina painiin. Puolentoista tunnin peltoriehumisen jälkeen piti pihassa vielä pienet spurtit vetäistä ja leikkiä jalkapallolla. Tyytyväisenä Ludo kuitenkin hyppäsi heti autoon, kun ovi aukesi, taisi olla rankkaa.

Sattui meille myös ihana, aurinkoinen pakkasilma, joten pääsi kamerakin ulkoilemaan. Tässä muutamia otoksia poikien treffeistä:

koirablogi


pitkäkarvainen collie


sileäkarvainen collie

koirapaini


koiraleikki

leikkivät koirat

koirakaverit

Leikkikaverin lähdön jälkeen malttoi Kodakin sitten nukkua ja kuten kuvitella saattaa, uni tuli nopeasti teinillekin tällaisen riehumisen jälkeen.

Kiira & Koda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)