sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Valokuvailua ja poseeraamista

Käytiin vapaapäivän kunniaksi kuvailemassa hieman erilaisessa miljöössä Tampereen vanhalla tulitikkutehtaalla. Pilvinen sää ei haitannut, sillä värikkäät graffitit toivat kuviin ihanaa tunnelmaa. Valitettavasti vanhalla tehdasalueella on tosi paljon roskaa ja esimerkiksi lasinsiruja, joten tosi varuillaan sai koiran kanssa olla. Koda oli päässyt ennen kuvailuja juoksemaan pari tuntia metsässä, joten se oli onneksi melko rauhallinen ja hienohelmana osaa myös itse olla suht varovainen. 

Vapaapäivän ilta kuluikin sitten kuvia karsiessa ja muokkaillessa. Karsiminen oli vaikeaa, kun värikkäät graffitit vanhassa tiilirakennuksessa tekee kyllä muhun ainakin suuren vaikutuksen. Aika moni kuva oli mielestäni julkaisemisen arvoinen, joten tässä lopputulos:

Glenoak Enlightened
Glenoak Enlightened

Glenoak Enlightened

Mikä kuvista oli sun suosikki?


Kiira & Koda

HUOM! Tulitikkutehdas siis ei ole sopiva paikka koiran riehumiseen tai leikkimiseen. Tehdasalueella, varsinkin varsinaisen tulitikkutehtaan alueella, on paljon rikkoutunutta lasia, huumeruiskuja jne. roskia. Kodaa kuvattiin lähinnä varsinaisen tulitikkutehtaan viereisien rakennusten edustoilla, joissa lasinsiruja oli huomattavasti vähemmän ja huumeruiskuja ei näkynyt ollenkaan. Rakennusten sisällä oletettavasti näitä koiralle, ja ihmisellekin, vaarallisia roskia on enemmän, joten sisällä Koda ei käynyt. Lisäksi mulla oli assari mukana kuvia otettaessa, joka oli valmiina ottamaan Kodan kiinni, jos se meinasi johonkin suuntaan liikkua ja joka kulki edeltämme katsomassa, näkyikö missään lasinsiruja. Viimeinen kuva on otettu siistillä alueella, jossa ei näkynyt lasia eikä muutenkaan juuri mitään roskia. Lisäksi tein vielä tarkan tassutarkastuksen Kodalle kotiin päästyämme, jos se olisikin varovaisuudesta huolimatta onnistunut astumaan johonkin terävään.

Jos siis menette alueelle, olkaa tarkkoina! 

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Noissa kuvissa on asennetta 👍 en osaa päättää suosikkikuvaa, mutta aika korkeelle menee se koirakuva, jossa on kalatausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyl kiva saada vähä erilaisii koirakuvia välillä 👍😊 kalakuva on kiva, harmittaa että jäi pieni pala pyrstöstä kuvan ulkopuolelle... Noh, harjotus tekee mestarin, ehkä.

   Poista
 2. Vitsit, näissä kuvissa on tosi kiva idea ja tunnelma! Vika kuva on mun suosikki :)

  VastaaPoista
 3. Vitsit, näissä kuvissa on tosi kiva idea ja tunnelma! Vika kuva on mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän piti kokeilla jotain erilaista välillä :)

   Poista
 4. Todella kivoja kuvia! Ihan toi viimenen on mun lemppari. Tulitikkutehdas on tosi kaunis paikka, pitäiskin joskus lähteä Tampereelle seikkailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa lähtee, Tampereella on paljon kyllä nähtävää, itelläkin vielä paaaljon opittavaa tästä paikasta. Tulitikkutehtaan purkamista on myös suunniteltu, joten jos sen haluaa nähdä niin ei kannata liian kauaa odottaa :)

   Poista
 5. Hankala noista on lempparia valita, sen verran kivoja kuvia kaikki! Kuten sanoit, niin tiiliseinä grafiitteineen on kyllä loistava tausta :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)