sunnuntai 21. elokuuta 2016

Soutaa, huopaa, vai sittenkin meloo?

Tällä kertaa ihan kirjaimellisesti melottiin, ja tarkemmin vielä suppailtiin koiran kanssa. Lähdettiin perjantaina kaveriporukalla mökille Pyhtäälle meren rantaan ja yksi kavereistani sai meille lainaan kaksi sup-lautaa Helsinki Surf Shopista. Olin lukenut ja nähnyt kuvia koirasuppauksesta, joten olihan sitä pakko päästä kokeilemaan. Varmistettiin vielä Helsinki Surf Shopista, että koira on tervetullut sup-laudalle, ja jes, olihan se!


Oli kyllä aivan mielettömän upeeta, lauantaina heti aamusta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja meri oli tyyni. Ei muuta kuin Kodalle pelastusliivit päälle ja laudalle. En ollut itsekään suppaillut aiemmin, mutta erittäin meni tosi hienosti, Koda pysyi laudalla, istui rauhallisesti suurimman osan ajasta ja toisella kierroksella jopa makoili laudalla. Ja pääsihän se Koda sitten mereen uimaankin. Videolta välittyy varmasti tunnelmat tästä, enjoy! :) Olettekos muut päässeet kokeilemaan suppausta, koiran kanssa tai ilman?


Lämpimistä keleistä nauttien,

Kiira & Koda 

7 kommenttia:

 1. Hitsi, vaikuttaapa kivalta! Koskaan kuullutkaan koko lajista, mutta pakko varmaan joskus päästä kokeilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä älyttömän kivaa! Ja tuntui että Kodakin oikeen rentoutui viileessä merituulessa :D

   Poista
 2. Mä oon miettinyt tätä monta kertaa!:D Olis varmaan hurjan hauskaa ja koiran kans ihan oma juttunsa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa! Ja joutuu kyllä olee ihan eri tavalla valppaana kun koira pyörii laudalla, ja opettaa varmasti koiralle keskittymistä ja rauhoittumista :) kannattaa kokeilla jos on tilaisuus!

   Poista
 3. Vaikuttaa tosi hauskalta touhulta! Meidän piti kesällä kokeilla Jetin kanssa kanootilla tai soutuveneellä (koska piski on vähän iso :'D ) kulkemista, mut se vähän jäi. Ens kesänä sitten. :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa tosi hauskalta touhulta! Meidän piti kesällä kokeilla Jetin kanssa kanootilla tai soutuveneellä (koska piski on vähän iso :'D ) kulkemista, mut se vähän jäi. Ens kesänä sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Jetillä on varmaan kyllä tuplasti painoa Kodaan verrattuna, että olis pelkällä laudalla varmaan aika vaikeeta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)