torstai 21. heinäkuuta 2016

Mökkeilyn riemuja

Ollaan Kodan kanssa molemmat nautittu mökkeilystä. Alkukesä oli meille aika kiireistä ja tapahtumarikasta aikaa, kun olin paljon töissä, mursin varpaani ja Kodan kanssa aloitettiin vesipelastus ja paimennus. Molempien hermoille tämä luonnonrauha on tehnyt erittäin hyvää ja tässä hieman Kodan suosikkijuttuja ensimmäisiltä mökkipäiviltä:


Vapaana kulkeminen kaikilla lenkeillä, ihanaa kun saa poimia matkaan kaikki kepit ja juosta täysiä Jeppeä karkuun (ja kuvitella, että se jahtaa)

Koirakaverit, lähinnä Jeppe -vaari, mutta myös mökkinaapurin, pikkuserkkuni Barnaby, joka on Kodaa reilun viikon vanhempi

Veneily, veneen tutkiminen ja veneessä hölmöily. Veneen reunoilla voi aivan hyvin seistä ja lisäksi reunan yli kun kurkottaa, saa juotua raikasta järvivettä.

Uiminen, kuivaaminen, uiminen, kuivaaminen...


Ulkoilu, mökillä saa olla ulkona vaikka koko ajan. Mökkimme on saaressa, joten Koda saa olla vapaana ja on myös nukkunut öisin ulkona. 

Kepit, saaressa on todella paljon keppejä, oksia ja risuja. Keppihullun unelma.

Uudella laiturilla voi bongailla lintuja, kuunnella järveltä kantautuvia ääniä ja haistella tuulen tuomia tuoksuja. Lisäksi laiturilla tuulee mukavan viileästi.

Tulikin melko kuvapainotteinen postaus. Tämä netti vaikuttaisi nyt toimivan hyvin, joten treenipostauksia tulossa pian rennolla mökkimeiningillä.

Lomaterkuin,

Kiira & Koda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)