perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesäfiiliksiä

Vietimme Kodan kanssa taas pari päivää vanhempieni luona, minä tein vähän pihatöitä ja Koda sai olla paljon ulkona. Ihmettelyä riitti muun muassa mehiläisissä, koripallossa ja kasteluletkussa. Tässä muutamia kesäisiä kuvia mieltä piristämään: 

Yritin vähän palautella mieleen omia koristaitoja, mutta eräs pallohullu hyökkäsi heti pallon kimppuun. Ihan hyvän treenin tosin sai, kun yritti suojata palloa Kodalta! Epäreilua vaan, että tuo karvakasa pääsee hyökkäämään myös jalkojen välistä pallon kimppuun. Lopulta luovutin (tai siis kunto petti kuumuudessa) ja Koda sai leikkiä pallon kanssa.
Koska Koda on aktiivinen kuumallakin ilmalla, täytyy keksiä keinoja viilentää sen oloa. Tällä kertaa homman hoiti kasteluletku, joka saa Kodan vauhkoontumaan oikein kunnolla. Koda haukkuu, hyppii ja hyökkäilee kohti vesisuihkua. Välillä on käynyt mielessä, että onko se oikeasti innoissaan vai pelkääkö se, mutta Kodan ilme, kun suihkun sammuttaa, kertoo kaiken. "Uudestaan!"


Käytiin Kodan kanssa myös ensimmäisissä vesipelastuskoira -treeneissä eilen! Treeniseurana meillä on Hämeenlinnan seudun vesipelastuskoirat, ja heidän omassa soveltuvuustestissä kävimme pari viikkoa sitten. Kodan osalta treenit menivät oikein mukavasti, hyppäsi veneestä pienen pohdinnan jälkeen ja suostui tällä kertaa jopa kantamaan köyden vedestä rantaan, mitä ei soveltuvuustestissä suostunut tekemään. Treeniryhmän paikalla olleet jäsenet vaikuttivat myös erittäin mukavilta!

Omalta osalta ei sitten mennytkään aivan niin putkeen, onnistuin nimittäin jollain ihmeen tavalla murtamaan varpaani, ja vielä keskimmäisen niistä. Nyt joutuukin sitten tosissaan miettimään Kodalle aivojumppaa, kun ei tällä jalalla pääse kunnolla lenkkeilemään... Taidanpa lähteä takaisin vanhempieni luokse, että Koda pääsee edes heidän kanssa lenkkeilemään yli kilometrin tuntivauhtia.

Lisää asiaa vesipelastuksesta tulossa myöhemmin!Hyvää lakkiaisviikonloppua kaikille! Ja onnittelut kaikille valmistuneille!


Kiira & Koda

2 kommenttia:

  1. Voi ihana Koda ja toi vesisuihku �� On muuten komea turkki! Lienee paljon hoidettavaa kun näyttää ihan takuttomalta? Kiva blogi, jään seuraileimaan. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kodan turkki pysyy kyllä yllättävän hyvässä kunnossa vaikkei aina ehtisikään hoitaa, takkuja tulee lähinnä korvien taakse ja kainaloihin. Pitäisi kyllä nyt paljon yrittää harjata, että tuo pohjavilla vähän harventuisi, eikä Kodalla olisi jatkuvasti niin kuuma.

      Poista

Kiitos kommentista! :)