torstai 31. elokuuta 2017

Pirkanmaa hoi! Mätsäriä tarjolla.

Sunnuntaina kannattaa suunnata Tampereelle, Hakametsän hiekkakentälle! Collieyhdistyksen Pirkanmaan alaosasto järjestää nimittäin Match Show:n, jossa aivan mahtavan monipuoliset sponsorit ja upeita palkintoja!Tarjolla muun muassa Luonnollisen Kamun tuotepaketteja, Qwidogin näyttelyhihna ja palkintokuponkeja, hierontalahjakortti Koirakuntosalille, kolme Riikan Hauskan Koirakoulun pentu- /arkitottiskurssia, lahjakortteja mittatilauksena tehtyihin viilennysmantteleihin, ja tietysti super paljon herkkuja, leluja ja muuta mukavaa! Näiden lisäksi kolme täyden palvelun kuvauslahjakorttia BIS-kehään lahjoittaa valokuvaaja Pilvi Vähämäki ja lahjakortin A4-kokoiseen puuväreillä tehtyyn muotokuvapiirustukseen lahjoittaa Mari Juuti Art.

Ilmoittautuminen alkaa klo 10, kehät klo 11! Tapahtuman tarkemmat tiedot löydät täältäNähdään sunnuntaina!8 kommenttia:

 1. Vautsi! Vitsi mitkä palkinnot :) Ihan näin pitkältä ei viittitä mätsäriin lähteä, mutta toivottavasti saatte paikalle paljon osallistujia ja sää suosii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me vähän innostuttii sponsorikyselyissä, kun luultiin et ollaan jo myöhässä :D lopulta lähtikin aika paljon porukkaa mukaan! Toivotaan et tulee paljon osallistua :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) harmittaa vähän, ettei itse voi osallistua :D

   Poista
 3. Huh kun hyvät palkinnot! Voipi olla että tullaan kokeilemaan onneamme jos ei muuta suunnitelmaa sunnuntaille tule... :)
  kirputtaja.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)